Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic, înaintea duelului cu Laguna: „Această partidă trebuie tratată cu foarte mare atenție”

Dragan Petricevic, înaintea duelului cu Laguna: „Această partidă trebuie tratată cu foarte mare atenție”

SCM Timișoara are parte de o deplasare la București, în fieful Lagunei Sharks, în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jocul din Conferința A va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, și va fi în direct pe FRB TV.

Înaintea duelului cu „rechinii”, Dragan Petricevic a vorbit pentru site-ul echipei timișorene și a atras atenția asupra câtorva rezultate pe care Laguna le-a obținut în sezonul trecut în fața unor adversari mai bine cotați:

„Ar fi eronat să considerăm meciul cu Laguna, și nu numai acest meci, drept unul în care victoria este asigurată. Nu este asigurată! Laguna a demonstrat și sezonul trecut în mai multe situații că poate sta aproape de valoarea adversarului și chiar a avut victorii importante. A învins Dinamo şi a trimis Steaua în liga a doua. Această partidă trebuie tratată cu foarte mare atenție. Noi mergem la fiecare meci să obținem maximum și maximum înseamnă întotdeauna victoria. Uneori reușim, uneori nu reușim, însă vom trata această înfruntare ca și cum am juca împotriva unei echipe din fruntea clasamentului.”

Antrenorul alb-violeților a continuat astfel:

„Sezonul care tocmai a început se anunță a fi unul dificil. Nu știu dacă la fel de dificil sau și mai dificil decât precedentul. Adevărul este că așa cum un meci nu seamănă cu celălalt, nici un sezon nu seamănă cu celălalt. Loturile echipelor au suferit destul de multe modificări, și la noi, și la celelalte formații. Trebuie să vedem cum vor reacționa noii jucători. De asemenea, avem un număr mare de grupări participante în cupele europene. Să vedem cum vom gestiona deplasările. Noi avem patru meciuri în plus numai în faza grupelor Alpe Adria Cup. Nu în ultimul rând, urmează adaptarea la regula celor doi jucători români pe teren. Să ne înțelegem bine, nu comentez decizia, pentru că este de prisos, dar este vorba despre gestionare. Nu am mai avut o astfel de experiență și pe de altă parte perioada de pregătire a fost scurtă cu puține partide de pregătire. Noi cu șapte partide ne aflăm printre formațiile cu destul de multe teste. Apoi, există posibilitatea accidentărilor, ceea ce îți schimbă formula de joc, mai ales în contextul noii reguli.”

Duelul dintre Laguna Sharks și SCM Timișoara o să deschidă ziua de baschet de sâmbătă (30.09) în Liga Națională. Meciul va debuta la ora 17.00 și va fi în direct pe FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!