Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Întâlnim o echipă total schimbată față de ceea ce era Dinamo până acum”

Dragan Petricevic: „Întâlnim o echipă total schimbată față de ceea ce era Dinamo până acum”

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și Dinamo București se întâlnesc în primul joc al conferinței B din cadrul etapei a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, partida din Banat urmând să se joace vineri seara, 18 noiembrie.

Dragan Petricevic a prefațat jocul cu Dinamo pentru site-ul clubului bănățean, pentru început însă punctând câteva aspecte din jocul cu Zabok în Alpe Adria Cup:

„Eu sunt foarte mulțumit de cum s-a pregătit echipa, de cum a răspuns la tot ceea ce au cerut Nenad Markovic și Cristian Bota. Au respectat tot ce am stabilit înainte de plecarea mea la echipa națională. Vreau să evidențiez gradul foarte înalt de responsabilitate al jucătorilor, care nu au scăzut nivelul de intensitate și pregătire, chiar dacă au lipsit căpitanul Laszlo Lazar, accidentat în preziua meciului, Edward Petrescu și antrenorul principal, plecați la lotul national. Asta denotă forța grupului.”

Antrenorul Timișoarei spune că din câteva puncte de vedere Dinamo poate fi una dintre favoritele certe la câștigarea campionatului și consideră că echipa sa o să întâlnească un adversar total schimbat față de precedentele jocuri:

„Vine, într-adevăr, o serie dificilă. Acum, după meciul cu Zabok, ne focusăm o vreme pe campionat. În Alpe Adria Cup, ne dorim să terminăm grupa pe primul loc, pentru a o evita în sferturile de finală pe Pardubice, pe care o consider una dintre favoritele la câștigarea competiției. Vineri, întâlnim o echipă total schimbată față de ceea ce era Dinamo până acum. Este vorba atât despre lot, cât și despre colectivul tehnic, complet schimbat. S-a și văzut schimbarea în partida cu Voluntari. Este un vis pentru orice antrenor nou să vină la echipă, să câștige primul meci și apoi să aibă trei săptămâni răgaz pentru următoarele etape. Cu ceea ce a adus la echipă și cu câți bani a investit, se poate spune că Dinamo este una dintre favoritele certe la câștigarea campionatului. Eu, însă, cred foarte mult în forța grupului nostru, în chimia pe care am o avem și care a venit foarte repede.”

SCM Timișoara și Dinamo București joacă vineri seara, 18 noiembrie, de la ora 18.00 într-un meci care o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!