Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic, mesaj emoționant pentru suporteri: „Mulțumesc, Clujule, că m-ai acceptat și m-ai primit în brațele tale mari, cum ești și tu de altfel”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.06.2018

dragan petricevic mesaj suporteri u cluj

Dragan Petricevic a fost demis neașteptat marți de la conducerea clubului de baschet feminin Universitatea Cluj.

El, împreună cu fostul manager Liviu Alexa, demis și el de președintele CS U Cluj, îl acuză pe Ovidiu Vasu că ar fi recurs la acest gest pentru că Dragan și Alexa i-ar fi cerut lui Vasu primele și indemnizațiile jucătoarelor.

Într-un mesaj lung postat pe contul personal de facebook, Dragan Petricevic se referă la Vasu ca la un om „mărunt ca performer”, povestește de la ce a pornit această demisie și transmite un mesaj călduros fanilor lui U. De altfel, mesajului îi este atașată și o poză din arhiva personală a lui Dragan, alături de regretatul Gheorghe Roman, fost președinte al CS U Cluj.

Iată mesajul integral:

„Sa spun ceva despre Ovidiu Vasu? Asta asteapta multa lume de la mine acum, nu? Nu merita Clujul ala imens sa fie asociat cu omul asta marunt ca performer. Nu merita un simbol, de aproape o suta de ani, prezent in inimile intregului Ardeal, sa fie condus de un om care s-a scaldat in mediocritate cand a fost antrenor si caruia niciodata nu i s-a facut pielea de gaina, cand vedea la meciurile lui, sala plina, imbracata in alb-negru din cap pana in picioare, inclusiv inima si sufletul.

Despre asemenea om nu am ce vorbi. Nu l-am respectat niciodata, la fel cum nici el pe mine, doar ca eu am stiut, ca ierarhic este deasupra mea si am respectat acest statut. Pana nu a inceput sa ia din painea jucatoarelor mele si a staffului meu...a fratilor mei. Atunci am spus “Stop Vasu, nu este clubul tau...”. Aceeasi lucru a facut si Liviu Alexa, ca un presedinte care tine la echipa lui. Si de atunci ne-am pus singuri cruce peste numele nostru.

La fel cum acest om a pus cruce peste Consiliul de Administratie al Clubului, luand o decizie extrem de importanta, de unul singur. Fara motive sportive, doar din dorinta lui personala de razbunare. Dorinta lui personala, asa cum e din pacate si Clubul acum...proprietatea lui personala, si doar a lui. Eu am spus o data: “Stop Vasu”, acum e cazul ca acest lucru sa il spuna, CA si suporteri. Nu ca sa raman eu antrenor, ca nu voi ramane oricum, ci pentru “U”, care e a LOR si nu al LUI.

Multumesc Liviu Alexa pentru trei ani de colaborare si sprijin, pe care orice antrenor viseaza sa il aiba. Plecam impreuna deoarece mereu am fost impreuna.

Multumesc lui Meda, Tudor, Mircea, Attila, langa voi am descoperit ca exista ceva mai mare decat un staff bun, exista o fratie. Multumesc CLUJULE ca m-ai acceptat, m-ai sprijinit si m-ai luat in bratele sale MARI...cum esti si TU de altfel. Sa multumesc suporterilor lui “U”...asta e chiar de prisos! Cum pot sa multumesc familiei ca am fost impreuna mereu si ca am fost fericiti unii cu celealti? Pot sa va spun doar ca imi veti lipsi si ca ramanem aproape, cum suntem din 1996 si pana acum. Clujul mi-au oferit unele dintre cele mai frumoase amintiri si prietenii pe viata. Sunt fericit si implinit. Haide “U” si de mere si de nu.”

*foto: Cristian Cosma

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Petricevic nu trebuia reprimit anul trecut,cand a demisionat temporar....ce a facut? nimic...o singura data a dus U in finala campionatului pe care a pierdut umilitor cu Sepsi SIC !

    cu 5 ani în urmă (28.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!