Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Nu avem foarte multe informații despre adversari”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.09.2023

Dragan Petricevic: „Nu avem foarte multe informații despre adversari”

SCM Timișoara pornește în noul sezon pe străin. Leii din Banat vor juca la Craiova pentru calificarea în Final Eight-ul Cupei României. Alb-violeții se vor confrunta cu gazdele de la SCM Universitatea, respectiv CSM Petrolul Ploiești pentru calificarea în sferturile competiției.

Antrenorul timișorenilor, Dragan Petricevic, a vorbit despre acest turneu, menționând că nu are prea multe informații despre adversarii din Cupă.

„Nu avem foarte multe informații despre adversari. Știm componența lotului și transferurile făcute. Nu avem <<spioni industriali>>, iar meciurile de verificare nu au fost transmise. Există o secretomanie, normală pentru orice om înțelege sportul, dacă îl înțelege. Am reușit să strângem un număr de informații, precum celelalte echipe, dar acesta nu este un lucru definitoriu. Una este să joci meciuri-test și alta este partida oficială. Asta în ciuda faptului că și partidele de verificare sunt luate foarte în serios: la Târgu Mureș au fost 1.000 de spectatori, la Oradea, 1.500, iar când am jucat la Sombor, în Serbia, am avut sală plină”, a spus Petricevic conform paginilor de socializare ale bănățenilor.

Pentru antrenorul Timișoarei urmează al 12-lea sezon pe banca alb-violeților, iar Petricevic a vorbit și despre acest aspect:

„Este cel mai frumos sentiment pentru un antrenor să fie foarte mult timp în același loc, în locul în care se simte cel mai bine, adică acasă. Jumătate din viață am trăit în România, iar jumătate din această perioadă la Timișoara. Aici m-am stabilit, aici am familia, ar fi anapoda să spun că acasă este altundeva. Sigur că acasă este și la Sarajevo și mi-ar fi plăcut să fiu antrenor și la Sarajevo vreme de 12 ani. Timișoara rămâne acasă pentru mine, indiferent de numărul de hateri pe care îl are fiecare oraș și care ar vrea să conteste apartenența mea la Timișoara. Dar acum, în preajma unui nou sezon, haterii din Timișoara chiar că sunt ultima mea grijă.”

SCM Timișoara va juca pentru prima oară vineri, 15 septembrie, de la ora 19:00, împotriva celor de la SCM U Craiova. O zi mai târziu, dar de la aceeași oră, bănățenii vor înfrunta CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Facebook/SCM Timișoara