Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic și-a prelungit contractul cu SCM Timișoara

Dragan Petricevic și-a prelungit contractul cu SCM Timișoara

Dragan Petricevic o să continue pe banca tehnică a celor de la SCM OHMA Timișoara până cel puțin în 2025, anunțul fiind făcut tocmai de către antrenor printr-o postare pe Facebook.

Tehnicianul s-a întors în 2019 la formația de pe Bega, unde este la cel de-al treilea mandat, câștigând în trecut Cupa României alături de Timișoara în 2010 și 2015.

„Punct și de la capăt!

După trei sezoane minunate, căci acasă nu poate să fie altfel decât minunat, s-a încheiat perioada contractuală. Trei participări consecutive în play-off, dar și faptul că Timișoara baschetbalistică contează în continuare pe harta baschetului românesc, mi-a adus o satisfacție care nu poate fi exprimată în cuvinte.

SCM OHMA Timișoara în acest moment este un club serios, cu rezultate respectabile la toate nivelurile, cu organizare și infrastructură profesionistă, cu multe interacțiuni cu comunitatea, mai ales cu copii ai Timișoarei, dar și cu publicul care face deja prezența din ce-n ce mai mare.

Sezonul viitor deja 7-8 echipe din LNBM au anunțat bugete între 1.200.000-2.500.000 de euro. Echipa noastră nu poate să concureze în această competiție a banului. Se anunță un sezon în care a ajunge în play-off va fi ca o misiune de salvare în spatele liniilor inamice. Doar că aici e vorba de sport, nu de război, iar în sport contează munca, încrederea în forțele proprii, curaj, dar și ceva ceea ce Timișoara are... Spiritul ei.

Sunt extrem de bucuros să anunț că am semnat noul contract, valabil până la sfârșitul sezonului 2025.

Rămân acolo unde nimic nu îmi este greu să fac, deoarece fac pentru casa mea, pentru Timișoara. Acolo unde niciodată nu mi-a fost teamă de un adversar, indiferent de bugetul lui. Mulțumesc pentru această oportunitate. Sunt un om fericit.”, a scris antrenorul pe pagina personală de Facebook.

Petricevic are în palmares 4 titluri de campion al României la masculin, unul la feminin, 3 Cupe ale României la Masculin, un titlu de campion al Tunisiei și o cupă a Tunisiei, precum și Cupa Campionilor Africii.

Pe lângă contractul cu Timișoara, antrenorul originar din Sarajevo se află și la cârma selecționatei masculine a României, cu care urmează să evolueze în precalificările pentru Europeanul din 2025, pe 30 iunie cu Luxemburg (la Timișoara), respectiv pe 3 iulie în Albania.

SCM Timișoara a terminat sezonul regulat al ediției 2021/2022 în LNBM pe locul 6 și a fost eliminată în prima rundă de playoff, 0-2 la general cu CSO Voluntari. Pe parcursul stagiunii, alb-violeții au avut la un moment dat o serie impresionantă de 9 victorii consecutive.

*foto: Facebook Leii din Banat - SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!