Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Va fi un sezon și mai încărcat decât precedentul”

Dragan Petricevic: „Va fi un sezon și mai încărcat decât precedentul”

SCM Timișoara a început pregătirea pentru noul sezon în primele zile ale lunii august, iar din data de 9 se află într-un cantonament la Sarajevo, în Bosnia-Herțegovina.

Înainte de a încheia pregătirea din capitala Bosniei, Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru baschet.scmtimisoara.ro și a spus printre altele ce aspect l-a făcut să se bucure:

„Cel mai important este că toți jucătorii sunt sănătoși, chiar dacă intensitatea și volumul antrenamentelor au fost ridicate. Jucătorii au lucrat peste vară și au venit aproape complet pregătiți, ceea ce este o mare bucurie. Am putut intra mult mai ușor într-un ritm intens decât dacă nu s-ar fi antrenat și în vacanță. De patru zile lucrăm deja și pe partea tactică, nu numai pe cea fizică”

Bănățenii și-au aflat adversarii din Alpe Adria Cup, iar antrenorul a făcut referire și la acest aspect:

„Va fi un sezon și mai încărcat decât precedentul. În Alpe Adria Cup vom juca zece meciuri numai în faza grupelor. Suntem într-o serie dificilă, cu finalista BC Vienna și cu formații din țări cu baschet bun, Croația, Slovenia, Cehia. În special deplasările din Cehia vor fi foarte lungi. La Viena jucau, în sezonul trecut, baschetbaliști care au evoluat în România, precum Nemanja Milosevic și ex-timișorenii Ivan Siriscevic și Jahenns Manigat, acesta din urmă câștigător al Cupei României cu echipa noastră, în 2015. Și baschetul din Austria, chiar dacă nu are anvergura campionatelor din celelalte țări, este unul stabil și solid, așa că vom avea o grupă foarte tare. O grupă care poate rămâne de cinci echipe, dacă slovenii de la Ilirija obțin calificarea în ABA 2, o misiune dificilă.”

SCM Timișoara urmează să încheie joi, 16 august, cantonamentul de la Sarajevo. Primele meciuri amicale pentru „Leii din Banat” vor fi la Târgu Mureș, cu formația locală, pe 23 august (ora 19.00) și 24 august (ora 16.00).

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    petri
    e cel mai tare antrenor

    cu 5 luni în urmă (03.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!