Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel interesant între Târgoviște și Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.11.2013

LNBF

Etapa 7

Sala Sporturilor Târgoviște

Miercuri, ora 19.30

  Fișa meciului  

Etapa a 7-a din Liga Națională de baschet feminine programează un duel interesant la Târgoviște. Vicecampioana României, CSM Târgoviște primește vizita formației CSM Satu Mare.

Va fi o luptă interesantă, asta dacă e să privim trecutul celor doi antrenori care se vor confrunta miercuri seară. Petru Eleş, actualul tehnician al sătmărencelor, se va întâlni cu Dan Fleşeriu cel care a antrenat CSM Satu Mare în ultimii 5 ani. Mai mult, în primii trei ani cei doi au obţinut rezultate bune împreună, p atunci, Petru Eleş ocupa funcţia de manager la Satu Mare

Târgovişte porneşte ca favorită în meciul de miercuri. În lotul vicecampioanelor se găsesc mai multe jucătoare străine, cu experienţă care pot face oricând diferența. De partea cealaltă, sătmărencele dispun de baschetbaliste tinere care vor încerca să evolueze cât mai bine și să încerce să producă surpriza în acest duel care pornește cu o favorite certă.

Cele două echipe au câte 10 puncte în actuala ediție din Liga Națională de baschet feminin şi se află la mijlocul clasamentului. Fiecare dintre ele a obţinut patru victorii şi două înfrângeri. În istoria celor două cluburi, CSM Satu Mare nu a reuşit să câştige niciodată în faţa formaţiei Târgovişte, întâlnindu-se de 19 ori din anul 2008 până în prezent.

Partida CSM Târgoviște vs CSM Satu Mare va avea loc miercuri, de la ora 19:30. Acest duel va fi arbitrat de cuplul Habor Adrian - Drugău Sorin, în timp ce observator de joc a fost delegate din partea FRB, Badea Luca Mihail

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!