Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel între Sepsi SIC și Nova Vita în ultima etapă din 2014

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.12.2014

LNBF

Etapa 15

Vineri, 12 decembrie - Ora 18:00

Sala „Kati Szabo” Sfântu Gheorghe

12-2 Fișa meciului 6-8

Ocupanta fotoliului de lider în Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, primește în etapa cu numărul 15, ultima a anului 2014, vizita formației Nova Vita Târgu Mureș. Duelul dintre cele două combatante este programat vineri, începând cu ora 18:00. Formația gazdă pornește din postura de favorită certă, iar victoria o va ține pe Sfântu Gheorghe pe prima poziție până anul viitor. 

Înaintea acestui meci, Sepsi are la activ 26 de puncte, la egalitate cu CSM Târgoviște, având un bilanț de 12 victorii și doar 2 înfrângeri. De cealaltă parte, echipa din Târgu Mureș, locul 10 în clasament, a acumulat până în prezent 20 de puncte pentru un recor de 6 meciuri câștigate și 8 pierdute. În etapa anterioară, prima a returului, Sepsi a dispus în deplasare de Tymes Timișoara, scor 73-43, în timp ce Nova Vita a trecut pe teren propriu de Rapid cu 82-49. 

Duelul de mâine seară dintre cele două grupări din LNBF va fi cel de-al 6-lea în care Sepsi SIC și Nova Vita dau piept. Până în prezent, gruparea galben-verde și-a adjudecat toate confruntările. În ediția precedentă de campionat, echipa de sub bagheta lui Zoran Mikes s-a impus de fiecare dată, 111-44 la Sfântu Gheorghe, respectiv 94-37 la Târgu Mureș. De asemenea, în această ediție de campionat, Sepsi a câștigat meciul tur cu 86-72. 

Confruntarea va fi arbitrată de un dou format din Alexandra Dincă și Badea Alexandru, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Marius Marinescu. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!