Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel între vecinele de clasament, Olimpia CSU Brașov primește vizita lui Phoenix Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.01.2015

Olimpia CSU Braşov

LNBF

Etapa 20

25.01.2015

Ora 16:30

Phoenix Galaţi
12-7 Fișa meciului 12-7

Etapa cu numărul 20 programează la Brașov confruntarea dintre echipa gazdă, Olimpia CSU și Phoenix Galați. Cele două formații sunt vecine de clasament în Liga Națională de Baschet feminin, fiecare cu un record de 12 victorii și 7 înfrângeri. Oaspetele de Phoenix sunt pe 5 în clasament iar Olimpia CSU Brașov pe 6.

Partida tur de Galați a fost una cu o răsturnare de scor incredibilă. Cu 2 minute înainte de final, Olimpia CSU Brașov avea un avantaj de 9 puncte și părea desprinsă în învingătoare. Echipa de la Dunărea a avut totuși puterea să revină și să se impună la final cu scorul de 70-66.

Olimpia CSU Brașov traversează o formă de moment excelentă. Elevele lui Dan Calancea au câștigat toate cele trei partide desfășurate în anul 2015. Brașovencele au trecut în deplasare de CSM Satu Mare și SCM CSS U Craiova iar pe teren propriu au învins pe Nova Vita Târgu Mureș. În toate cele 3 partide, Jones și compania au izbutit să marcheze peste 90 de puncte.

De partea cealaltă, Phoenix Galați vine după o înfrângere usturătoare în ultimul meci jucat. Formația de la Dunărea a fost învinsă clar de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu scorul 93-38. În celelalte două partide desfășurate în 2015, Phoenix a triumfat în fața lui SCM CSS U Craiova și Nova Vita Târgu Mureș.

Această partidă propune un duel interesant sub panou. Se întâlnesc cele mai bună jucătoare la capitolul recuperări din LNBF. Carla Bartee și Chesley Lee conduc detașat la acest capitol. Carla Bartee de la Brașov are o medie de 13.7 recuperări pe meci în timp ce omoloaga sa recuperează în medie pe meci 12.7 mingi la panou.

Partida de sub Tâmpa este programată pentru duminică, 25 ianuarie cu începere de la ora 16:30 la Sala D.P Colibași. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitrii formată din Adrian Habor și Alexandra Dincă iar observator al partidei va fi doamna Svetlana Drăgușin.

foto: Olimpia CSU Brașov (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!