Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel pentru play-off între CSM Satu Mare și Phoenix Galaţi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.02.2014

Liga Națională

Etapa 21

Sâmbătă, 22 februarie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Satu Mare

10-9 Fișa meciului 9-11

Una dintre cele mai interesante confruntări ale etapei cu numărul 21 din Liga Națională de Baschet Feminin pune față în față formațiile CSM Satu Mare și Phoenix Galaţi. Jocul se va disputa în Sala Sporturilor din Satu Mare, sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Meciul poate fi decisiv în privința calificării în play-off pentru echipa din Galați. Înaintea duelului de mâine, Phoenix se poziționează pe locul 7 în clasament, cu 29 de puncte, având un bilanț de 9 victorii și 11 înfrângeri. De cealaltă parte, sătmărencele sunt pe 8, cu 29 de puncte la activ, 10 victorii și 9 înfrângeri, însă cu un meci mai puțin disputat.

În ultima etapă din Liga Națională, CSM Satu Mare a cedat pe teren propriu în compania fetelor de la Târgoviște, scor 68-77, în timp ce gălățencele au pierdut la mare luptă, tot în propriul fief, cu CST BC Alexandria, scor 65-70.

Prima și singura întâlnire directă dintre CSM Satu Mare și nou-promovata din Galați s-a consemnat în turul actualei ediții de campionat, la malul Dunării, atunci când Phoenix s-a impus cu 74-69. 

Confruntarea de mâine va fi arbitrată de Istvan Bertalan și Cristian Trofim, iar comisar din partea FRB va fi Radu Bucerzan. 

*Foto: Facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!