Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duelul orgoliilor. BC Alexandria primeşte vizita lui BCM Danzio

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.10.2012

Etapa a VI-a
Locul 14 (5p) sâmbătă, ora 18:00 Locul 4 (8p)

Etapa a VI-a din Liga Naţională de baschet feminin propune un duel care are în prim-plan duelul de la distanţă dintre antrenorii celor două grupă. BC Alexandria şi BCM Danzio sau Mădălin Piperea vs Dan Ionescu, doi tehnicieni care au purtat un schimb tăios de replici în ultimele două sezoane.

Cele două formaţii vor fi faţă în faţă sâmbătă seara şi vor lupta nu doar pentru cele două puncte puse în joc, ci şi pentru orgoliu.

BC Alexandria nu stă deloc bine în clasament. Debutul de sezon a fost unul foarte slab, cu trei înfrângeri în primele trei jocuri. Teleormănencele şi-au luat partea leului abia runda trecută când au învins pe teren propriu Oradea. Cu doar 5 puncte în clasament şi pe penultimul loc, gazdele sunt obligate să obţină victoria cu Timişoara pentru a redresa situaţia. Mădălin Piperea mizează pe orgoliul jucătoarelor sale, dar şi pe trio-ul format din Arlen, Arnold şi Lyons. În plus, în lot se află şi Raluca Alecu, jucătoare care a ajuns la Alexandria tocmai de la Timişoara. Trupa din Teleorman suferă la toate capitolele în acest debut de sezon şi clar va avea de furcă în faţa "panterelor". 

BCM Danzio Timişoara e exact la polul opus. Patru meciuri - patru victorii a reuşit să strâng echipa pregătită de Dan Ionescu. Alb-violetele sunt pe val şi arată destul de bine. E drept că nu au întâlnit până acum adversari de calibru, lucru pe care îl recunoaşte şi Ionescu. Timişoara e însă mult mai solidă decât Alexandria. Are un prim cinci mult mai experimentat, în care Pesovic şi Brown sunt în formă de zile mari! În plus, banca este mai lungă, iar Dan Ionescu are soluţii mai multe la dispoziţie, în special sub panou, acolo unde se poate face diferenţa. Trupa de pe Bega merge la victoria sâmbătă în încercarea de a acumula cât mai multe puncte în partidele cu adversari accesibili.

Se vor întâlni aşadar două formaţii care traversează forme de joc total opuse, într-un meci în care orgoliul poate avea un cuvânt de spus.

Partida dintre BC Alexandria şi BCM Danzio Timişoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!