Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duelul vestic în primul tur din play-off

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.04.2013

Play-off LNBF

Vineri, 5 aprilie, ora 18:00

Sala UAV Arad

  Fișa meciului  

După eșecul din Cupa României, Univ. Goldiș ICIM Arad debutează în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin. În primul tur, echipa de pe locul 2 în clasament va întâlni pe Danzio Timișoara, ocupanta locului 7 la finalul sezonului regulat.

Arădencele nu ar trebui să întâmpine prea mari probleme având în vedere loturile celor 2 combatante de vineri seară și pretențiile echipei din Arad. În confruntăriile directe, Univ. Goldiș ICIM Arad domină clar situația cu 12 succesuri, în timp ce bănățencele nu au reușit să obțină nicio victorie.

Primul tur al Ligii Naționale de baschet feminin se dispută după sistemul cel mai bun din 3 jocuri, urmând ca partida a doua dintre cele 2 echipe să se dispute miercuri, 10 aprilie, la Timișoara.

Duelul ICIM Arad – Danzio Timișoara va avea loc vineri, de la ora 18:00, fiind arbitrat de Vlad Potra și Ionuț Moraru, în timp ce observator de joc a fost delegat Ioan Constantin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!