Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dumitrache: "Există posibilitatea ca Olimpia Bucureşti să se retragă din Divizia A"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.07.2011

Chiar dacă echipa Olimpia Bucureşti a fost înscrisă pentru actuala stagiune a Diviziei A la feminin, formaţia din Capitală ar putea să nu participe în noul sezon, după cum a declarat, joi, pentru totalbaschet.ro, antrenorul grupării din Şoşeaua Iancului, Constantin Dumitrache.

Tehnicianul echipei din Capitală a precizat faptul că reuniurea lotului este programată abia pe 20 august. "Atunci o să vedem ce jucătoare avem la dispoziţie, deoarece acum toată lumea negociază cu diverse formaţii. În condiţiile în care Alexandra Florea, Cristina Bigică şi Alexandra Ionescu vor pleca în Statele Unite, iar Gabriela Cursaru, Sonia Ursu şi Alina Crăciun au şi ele oferte, există posibilitatea ca să nu participăm în Divizia A", a completat Constantin Dumitrache pentru totalbaschet.ro.

Potrivit informaţiilor care au apărut în ultima perioadă, Gabriela Cursaru este la un pas să ajungă la Nova Vita Târgu Mureş sau la Galactica Braşov, grupări care o curtează şi pe Sonia Ursu. Şi Alina Crăciun este la un pas de a părăsi echipa Olimpia Bucureşti, cea mai probabilă destinaţie a pivotului naţionalei de tineret fiind gruparea din Braşov sau chiar CSM Satu Mare.

"Nu avem cum să participăm în Divizia A cu echipele de minibaschet sau de junioare trei. În aceste condiţii ne vom axa doar pe junioare şi vom evolua în Campionatele Naţionale specifice fiecărei categorii în parte. Însă acest lucru îl vom şti cu siguranţă abia după data de 20 august", a încheiat Constantin Dumitrache.

Jucătoarele Alexandra Ionescu, Cristina Bigică şi Alexandra Florea vor evolua, din sezonul viitor, la universităţi din Statele Unite ale Americii. Alte baschetbaliste de bază din lotul bucureştencelor, cum ar fi Gabriela Cursaru, Sonia Ursu şi Alina Crăciun negociază, la ora actuală, cu diverse grupări din ţară. În aceste condiţii, dacă niciuna din cele şase sportive nu vor rămâne în lot, doar Romina Filip, Vanesa Lache, Gabriela Munteanu, Ştefania Rotărescu, Iulia Olaru şi Mihaela Chelariu ar fi soluţiile tehnicienilor de la Olimpia pentru noul sezon.

În prima etapă a Diviziei A, la feminin, echipa Olimpia Bucureşti ar trebui să întâlnească formaţia Bega Danzio Timişoara, într-o partidă care se va disputa pe teren neutru, după cum a anunţat federaţia de specialitate. În Cupa României, în primul tur, Olimpia Bucureşti o are ca advesară pe Sepsi Sfântu Gheorghe, prima manşă fiind programată în deplasare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!