Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ecaterina Armanu face pasul către FCC Baschet Arad

Ecaterina Armanu face pasul către FCC Baschet Arad

FCC Baschet Arad a anunțat transferul baschetbalistei Ecaterina Armanu de la Olimpia CSU Brașov. În vârstă de 21 ani, Armanu este o sportivă bine cotată și va fi o piesă importantă pentru formația arădeană în vederea regulii jucătoarei autohtone U23.

În sezonul trecut, Ecaterina a contribuit cu medii de 9.1 puncte, 4.0 recuperări, 1.4 assisturi și 1.2 intercepții în 17 meciuri din LNBF și a petrecut 29:25 minute pe parchet, fiind titulară de fiecare dată. În ultimul meci al campionatului înainte de întrerupere, aceasta a evoluat chiar pe terenul noii sale echipe, când a reușit 11 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive în aproape 36 de minute.

În stagiunea 2018-2019, jucătoarea de pozițiile 2-3 a jucat pentru Phoenix Constanța.

Armanu este o prezență importantă la loturile de junioare ale României, alături de care a participat la numeroase Campionate Europene și a debutat la naționala de senioare într-un meci cu Franța din calificările EuroBasket Women 2019, disputat în luna noiembrie 2018 la Cluj-Napoca.

”Katy” a făcut parte din lotul ”acvilelor” pentru dubla cu Cehia și Danemarca din preliminariile EuroBasket Women 2021, însă nu a jucat deloc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!