Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eleș: ”Am făcut prea multe greșeli pentru un meci decis de o posesie sau două”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
23.03.2011

Managerul echipei CSM Satu Mare, Petru Eleș, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că înfrângerea echipei sale, la Sfântu Gheorghe, scor 59-64, a venit în fața unei formații motivate, cum a fost cea a gazdelor, care a meritat să se impună, în opinia oficialului liderului Diviziei A1.

Petru Eleș nu a uitat, în schimb, să-și felicite jucătoarele și antrenorul. ”A fost un joc asa cum m-am așteptat, cu un adversar bun, motivat, care a dat totul pe teren ca să ne învingă. Pe de altă parte, noi am făcut prea multe greșeli pentru un meci decis de o posesie sau două. Una peste alta, gazdele au meritat victoria și le felicit pentru asta, dar trebuie să felicit în primul rând jucatoarele, antrenorul și conducătorii clubului meu, pentru că am terminat sezonul regulat pe primul loc”, a precizat Eleș.

Managerul echipei din Satu Mare a mai completat: ”De acum încolo încep însă adevaratele bătălii și sper să avem motive de bucurie și peste o lună”.

Petru Eleș a recunoscut că nu se aștepta ca CSM Satu Mare să aibă un parcurs atât de bun: ”Până acum vreo trei săptămâni, nu mă gandeam nici că putem termina sezonul regulat pe locul întâi, cu atât mai puțin îmi stătea gândul la faptul să rămânem neînvinși. Prin minutul 35, la Sfântu Gheorghe, mi-a trecut prin cap că ar fi frumos un 14-0, dar zece minute mai târziu eram fericit cu 13-1 și primul loc în clasament”.

CSM Satu Mare a încheiat sezonul regulat pe primul loc, cu 13 victorii și o înfrângere, în timp ce Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat pe poziția a treia, cu nouă meciuri câștigate din 14 posibile.

1 comentariu la aceasta stire:
  • vasile_andreica :

    mai bine asa
    decat sezoane perfecte ca al celor de la Patriots in 2009 pare-mi-se in NFL, cand au batut tot si au pierdut finala, mai bine asa.

    cu 13 ani în urmă (23.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!