Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Elina Babkina: "Vrem să punem baza unei echipe foarte bune în Euroligă"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.10.2012

Târgoviște s-a impus în confruntarea  cu Alba Iulia la capătul unui meci strâns, adjudecat de campioane pe finalul partidei.

Una dintre noile sosite la gruparea din Târgoviște de la echipa Fererbahce cu care a terminat pe locul 4 sezonul trecut în Euroligă, Elina Babkina a acordat site-ului totalbaschet.ro un interviu despre venirea ei la Târgoviște.

Ce te-a făcut să accepți oferta echipei din Târgoviște ?

A fost  modul în care președintele s-a apropiat de mine. El mi-a arata că el a vrut foarte mult pentru această echipă și a avut un rol important, de asemenea. Am vizitat orașul înainte de a semna și la final, am știut că voi semna aici.

Ce știi despre România?

Nu multe lucruri doar despre poveștiile despre Dracula. Acum, după două luni știu mult mai multe despre țara dumneavoastră care este foarte frumoasă.

Ce-ți propui să realizezi în România?

Vreau să punem baza unei echipe foarte bune în Euroligă. Avem nevoie de timp pentru a face acest lucru, și apoi putem vorbi despre obiective mai îndrăznețe. Vrem să menținem titlul de campioni ai României și cupa la Târgoviste,

Ce obiectiv are echipa CSM Târgoviște în acest sezon ?

Primul lucru care trebuie să facă fanii noștrii este acela că trebuie să realizeze faptul că echipa este complet nouă și aceșția trebuie să fie alături de noi. Le promitem că o să începem să jucăm cum știm noi mai bine. Oricum ei vor vedea o echipă care nu va renunța niciodată să lupte până la capăt.

Spune-ne câteva cuvinte despre meciul câștigat cu Alba Iulia. 

A fost cel mai rău joc al nostru. Eu încă nu știu cum am reușit să câștigăm la final, dar acest lucru înseamnă că suntem echipă bună și putem câștiga chiar și când prindem o zi mai slabă. Am avut multe leziuni în timpul săptămânii și probleme cum ar fi că nu ne-am putut antrena din cauza unui meci de wrestling în sala noastră și acest lucru ne-a făcut să piardem din ritmul nostru. Noi credem în noi înșine, în echipă și în munca grea pe care am făcut-o și știm că timpul lucrează pentru noi.

Foto 1: Fiba Europe

Foto 2: Photosport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!