Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Etapa 7 - MVP: Branko Cuic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.11.2012

Branko Cuic, jucătorul echipei BC Mureș, este cel mai bun jucător al etapei a 7-a în Liga Națională de baschet masculin, în opinia TotalBaschet. Sportivul ex-iugoslav a ajutat formația ardeleană să se impună în fața lui SCM U Craiova, scor 94-83, în ultimul joc al rundei.

Sportivul în vârstă de 34 ani a totalizat 4/8 la aruncările de două puncte, 2/5 la trei puncte și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. A adăugat 8 recuperări (două ofensive), 7 pase decisive, 4 intercepții și a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un coeficient de 24 la eficiență într-un meci ce a opus două dintre echipele ce câștigaseră câte cinci din primele șase partide disputate în ediția 2012/13 a Ligii Naționale.

Cuic are medii stagionale de 35:37 minute, 16.1 puncte, 6.1 recuperări, 5.7 pase decisive, 0.9 intercepții, 2.4 posesii pierdute pentru un coeficient de 20.3 la eficiență. De asemenea, are 6.6 la categoria +/-.

Precedenții câștigători ai titlului de jucător al etapei sunt: E1 - David Steffel, E2 - Darko Balaban, E3 - Louis Darby, E4 - Deven Mitchell, E5 - Dominique Archie, E6 - Ivan Ivanovic.

Foto: Radu Roșca (staychill.net) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!