Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ETAPA A 6-A. Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a amănat şi meciul cu Universitatea Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

Conducerea clubului BC Sepsi Sfântu Gheorghe a luat decizia de a amâna şi partida din etapa a 6-a a Diviziei A feminine de baschet, împotriva echipei Universitatea Cluj-Napoca, datorită aceloraşi probleme de ordin financiar. Gruparea antrenată de Attila Vereş se află la a doua amânare după ce etapa trecută nu au efectuat deplasarea la Satu Mare, contând pentru etapa 5-a.

Contactat de către site-ul nostru Atiila Vereş ne-a declarat că deocamdată nu s-a mai întâmplat nimic decât că jucătoarele americance doresc foarte mult să plece, iar sportivele care nu sunt originare din Sfântu Gheorghe nu se mai antrenează.

De când am vorbit ultima oară nu s-a întâmplat nimic. Meciul a fost amâanat sub acelaşi context: probleme financiare. E greu să vă dau un procent la şansele care sunt să se întâmple ceva. Cu siguranţă se va întâmpla ceva, nu are cum să meargă aşa. Rămâne întrebarea când se va întâmpla ceva pentru că încet-încet rămânem fără jucătoare. Americancele vor să plece, iar cele două românce care nu sunt din Sfântu Gheorghe nu se mai antrenează, iar situaţia nu este deloc bună.

Vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!