Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Promitem fanilor un joc de luptă în care vom pune toată energia pentru a obține o victorie”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
10.10.2015

Echipa gălățeană are un program infernal la început de sezon în Liga Națională. După ce au detonat bomba primei etape, când au învins câștigătoarea Ligii Europei Centrale, U Goldiș ICIM Arad, fetele de la Phoenix au încă un examen dificil pe teren propriu cu CSU Alba Iulia, o echipă care aspiră la un loc de cupe europene.

Meciul cu Alba Iulia va fi al treilea la rând în mai puțin de o săptămână și, de asemenea, cu un nivel ridicat de dificultate, deoarece adversarele sunt, la fel ca ultimele două, favorite. Ne vom confrunta teoretic cu o echipă puternică, cu un buget diferit care ne va forța să jucăm 100%, dacă vrem să le învingem. Chiar acum avem două jucătoare cheie accidentate și nu știm dacă vor fi capabile să intre pe teren și acesta poate fi un factor important în șansele noastre ... Ce putem promite fanilor noștri este un joc de luptă în care vom pune toate energia noastră pentru a obține o victorie,

a declarat pentru TotalBaschet, antrenorul principal de la Phoenix, Eugenio Rodrigues.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!