Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EuroCup Women: ACS Sepsi câștigă cu Novosibirsk

Marius Petri

Marius Petri
13.12.2013

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat meciul disputat acasă împotriva rusoaicelor de la Dynamo Novosibirsk, scor 57-53. Partida a contat pentru ultima etapă a grupei C din Eurocup Women și s-a desfășurat în prezența a circa 1300 de spectatori.

Deși au început mai bine meciul, baschetbalistele covăsnence au avut nevoie de un ultim sfert foarte bun pentru a putea trece de echipa din Novosibirsk, astfel încât scorul pe sferturi a fost: 15-7, 14-14, 10-20, 18-12.

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Samantha Prahalis, aceasta reușind 26 de puncte și 7 recuperări în cele 40 de minute jucate. De la gazde s-au mai remarcat și Zorica Mitov, cu 10 puncte și 8 recuperări, dar și Lejla Bejtic, autoare a 7 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Din tabăra oaspete, evoluții notabile au avut Binta Drammeh, cu 19 puncte și 8 recuperări, Devereaux Peters, care a reușit 12 puncte și 10 recuperări, și Alexandra Kulicheva (6 puncte, 8 recuperări).

În ciuda faptului că a înregistrat două victorii consecutive, ACS Sepsi a ratat calificarea în fazele superioare ale competiției, terminând grupa pe ultimul loc, cu un bilanț de 2 victorii și 4 înfrângeri. În etapa următoare din Liga Națională, echipa din Sfântu Gheorghe va primi vizita celor de la CSM Târgoviște, în cel mai important duel al rundei cu numărul 12.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!