Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Euroliga feminină - Debut cu înfrângere pentru Pașcalău

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.10.2011

Florina Pașcalău (foto, în albastru) a debutat cu înfrângere în Euroliga feminină. Pivotul echipei naționale a României, recent transferată la Cras Basket Taranto, a susținut în cursul serii de miercuri (12.10) primul meci din carieră la nivel de Euroligă.

Vicecampioana Italiei a fost învinsă, în deplasare, de Montpellier, scor 82-65. Diferența s-a făcut pe parcursul celei de-a doua secvențe, când echipa gazdă a înscris 28 puncte, dublu față de adversar.

Baschetbalistă originară din Cluj-Napoca a fost inclusă în cvintetul de start și a bifat 27 minute de joc pentru 8 puncte (4/7 din acțiune), 4 pase decisive, 3 recuperări, 3 intercepții cu 2 posesii pierdute și trei greșeli personale pentru un coeficient de 12 la eficiență.

Edwige Lawson a avut 22 puncte și 6 pase decisive pentru echipa învingătoare. Michelle Greco a izbutit 20 puncte și 5 recuperări pentru Taranto.

Tarbes GB, echipa Anei Căta-Chițiga a pierdut, scor 77-58, în deplasare, confruntarea cu Uniqa Euroleasing Sopron.

Sportiva născută la București a petrecut 23 de minute în teren și a totalizat 3 puncte (1/5 din acțiune, 1/4 la libere), 2 pase decisive și o recuperare cu 6 posesii pierdute având 4 greșeli personale.

Foto: www.fibaeurope.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!