Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eveniment de caritate la Arad cu prilejul partidei cu Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
17.02.2013

În derby-ul Univ. Goldiș ICIM Arad – CSM Satu Mare, ce va avea loc luni, ora 19:00, pe Digi Sport 2, pe lângă duelul propriu-zis de pe parchet, oficialii clubului arădean în colaborare cu Centrul de Voluntariat din Arad, promovează o acțiune de caritate, intitulată “Dăruieşte un zâmbet”.

Aceștia invită suporterii arădeni să ofere un zâmbet dăruind o jucărie de pluş unor copii ce au nevoie, cu prilejul meciului Arad – Satu Mare. Cei care doresc să aducă o jucărie. vor avea intrarea liberă la meci, iar toate aceste jucării vor fi aruncate in teren după intonarea imnului de stat al României când arbitrul de la centrul terenului va arunca mingea de incepere a meciului.

Aceste jucării vor fi dăruite copiilor de la Spitalul Judeţean Arad, secţia de Pediatrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!