Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Evoluții bune pentru Prahalis și Watson, dar insuficiente pentru o victorie a covăsnencelor la Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.02.2014

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a pierdut la mare luptă confruntarea cu liderul campionatului, Univ. Goldiș ICIM Arad. Covăsnencele au cedat greu cu scorul 64-72 pe terenul arădencelor, după un meci cu multe schimbări de lider.

Americancele Samantha Prahalis și Jasmine Watson au fost jucătoarele care s-au remarcat în acest duel pentru formația pregătită de Zoran Mikes. Cele două au marcat împreună 36 de puncte din totalul de 64 al întregii echipe.

Prahalis a avut 6/14 la aruncările din interiorul semicercului, 1/7 de la distanță și 3/4 la aruncările libere pentru un total de 18 puncte. Ea a adunat 6 recuperări, 4 assisturi cu 3 posesii pierdute pentru un indice de 10 unități în dreptul eficienței.

Watson a reușit o evoluție bună sub panou în confruntarea cu campioana României, totalizând 18 puncte, 7 recuperări (4 defensive) cu 5 mingi pierdute și un capac. Ea a avut 8/13 la aruncările de două puncte și 2/4 la libere pentru un total de 14 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!