Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Amra Mehmedic a revenit la CSM Satu Mare pentru încă un sezon

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.07.2011

Jucătoarea bosniacă Amra Mehmedic (foto) şi-a prelungit, luni, oficial, contractul cu formaţia CSM Satu Mare, după cum a anunţat, pentru totalbaschet.ro, preşedintele secţiei de baschet a clubului, Florin Mureşan. Sportiva se află în localitatea ardeleană împreună cu sora şi cumnatul său pentru definitivarea detaliilor legate de noul acord.

Amra Mehmedic a evoluat, sezonul trecut, în 20 de jocuri pentru gruparea ardeleană, având medii de 13 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive şi 2 mingi câştigate în aproximativ 35 de minute petrecute pe teren. "Mi-a plăcut experienţa petrecută în România şi am dorit să revin", a completat jucătoarea pentru totalbaschet.ro.

A mai venit şi o jucătoare din Statele Unite

Potrivit oficialilor grupării ardelene, jucătoarele echipei CSM Satu Mare se vor reuni pe data de 6 august, urmând să se plece în cantonament, la Păltiniş, pe 15 august. Alături de Amra Mehmedic, a mai sosit la Satu Mare o altă jucătoare, Star Allen, baschetbalistă care a fost colegă cu Andrea Walker la Ohio.

Lotul formaţiei din Satu Mare este alcătuit, până acum, din: Annemarie Parău, Claudia Pop, Andreea Orosz, Andrea Walker, Oana Băluţă, Rada Giurgiu, Amra Mehmedic, Star Allen, Renata Symutku, Anita Nagy, Isabela şi Anita Meszaroş şi Romina Cristea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!