Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Amra Mehmedic: "Sunt şanse să continui la CSM Satu Mare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.06.2011

Jucătoarea bosniacă Amra Mehmedic a fost transferată de formaţia CSM Satu Mare înaintea returului, având astfel primul contact cu baschetul feminin românesc. Mehmedic s-a dovedit a fi o jucătoare extrem de utilă echipei antrenate de Dan Fleşeriu

Sportiva ce evoluează pe postul de fundaş a evoluat în 20 de jocuri pentru gruparea ardeleană, având medii de 13 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive şi 2 mingi câştigate în aproximativ 35 de minute petrecute pe teren.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Mehmedic afirmă că sunt şanse să rămâne la Satu Mare şi pentru sezonul viitor, însă deocamdată nu a luat o decizie concretă în acestă privinţă.

Deocamdată nu m-am decis unde voi evolua sezonul următor. Cert pot să vă spun că am primit mai multe oferte, inclusiv de la Satu Mare, însă voi alege ce e mai bine pentru mine. Mi-a plăcut experienţa petrecută în România şi mi-ar face plăcere să revin, însă în acest moment nu pot să vă spun ceva sigur. Nu ştiu dacă voi evolua din nou în România şi nu în altă ţară.

Foto: Arhivă personală

1 comentariu la aceasta stire:
  • pesekattila :

    cunosc
    declaratzia asta am mai citit-o, chiar dupa final de sezon .......

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!