Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Ancuţa Stoenescu: "Meciul cu ICIM Arad din Cupă va fi un joc ca oricare altul"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
22.07.2011

Prima manşă din cadrul Cupei României la feminin programează un meci foarte dificil pentru gruparea de pe Bega. Formaţia din Timişoara va întâlni, în dublă manşă, pe 16 şi pe 20 septembrie, pe ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad. Întrebată despre cum vede acest duel, Ancuţa Stonescu a precizat: "Este un meci ca oricare altul".

Jucătoarea forţaţiei din Timişoara a declarat, vineri, pentru totalbaschet.ro, că este greu de spus, la această oră, cine va avea prima şansă. "Trebuie să ţinem cont şi de faptul că acum suntem în vacanţă. Nu sunt conturate loturile celor două formaţii aşa că nu pot preciza cu certitudine cine este favorită în această dublă manşă", a mai adăugat Stoenescu.

Componenta primei reprezentative a ţării noastre a recunoscut faptul că îşi doreşte cât mai multe victorii în acest sezon, indiferent de adversar: "Obiectivul meu este să câştig fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, meciul cu Arad este un joc ca oricare altul. Referitor la şanse nu putem şti foarte multe acum deoarece nu cunosc jucătoarele care vor fi aduse la noi la echipă şi, până nu te vezi faţă în faţă, e destul de greu de spus cine va învinge".

După ce a avut mai multe oferte de la echipe de top din ţară, Ancuţa Stoenescu a decis să rămână la formaţia la care a evoluat şi sezonul trecut, Bega Danzio Timişoara. Jucătoarea a declarat, vineri, pentru totalbaschet.ro, că decizia de a sta încă un an la gruparea de pe Bega a luat-o joi seară, contractul nefiind încă semnat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!