Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Ancuţa Stoenescu: "Nu am ajuns la niciun acord cu echipa din Timişoara"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.07.2011

Referitor la articolul apărut pe un site de specialitate în care preşedintele Bega Danzio Timişoara, Dan Ionescu, a declarat că Ancuţa Stoenescu va evolua la gruparea din Banat şi în sezonul viitor, jucătoarea a precizat, luni, pentru totalbaschet.ro, că încă nu şi-a dat acordul pentru o nouă înţelegere, aşa cum au spus oficialii timişoreni.

Referitor la declaraţia făcută de Dan Ionescu, care a specificat că "Stoenescu ne-a dat un răspuns afirmativ la oferta noastră de prelungire a contractului", componenta lotului naţional a precizat că acest lucru nu s-a întâmplat, cel puţin deocamdată. "Nu am hotărât nimic sigur referitor la echipa unde voi evolua din sezonul viitor", a dorit să completeze Ancuţa Stoenescu.

Baschetbalista din Timişoara a adăugat că nu ştie cum s-a ajuns la această declaraţie, însă a punctat: "Nu am nici cea mai vagă idee cum de a apărut acest articol. Probabil că şi până acum eu eram dată ca şi jucătoarea echipei Bega Danzio şi mai ales că am spus mereu că aş dori să rămân aici".

Ancuţa Stoenescu a specificat faptul că, la ora actuală, nu s-a ajuns la nicio înţelegere între ea şi gruparea de pe Bega. "De aici şi până la a semna un nou contract este destul de mult. Ei se referă, cred eu, doar la faptul că sunt în tratative cu formaţia din Timişoara. Chiar nu ştiu de ce s-a scris acest lucru, acela că am fi ajuns la un nou acord", a încheiat Ancuţa Stoenescu.

Echipele ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Bega Danzio Timişoara şi Nova Vita Târgu Mureş încearcă să obţină transferul jucătoarei, însă Stoenescu a declarat, pentru totalbaschet.ro, că încă nu s-a decis dacă va evolua în ţară sau în străinătate.

sursa foto: adevarul.ro

foto flash: debanat.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!