Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Ancuţa Stoenescu: "Nu m-am hotărât dacă am să rămân în ţară sau am să plec în străinătate"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.07.2011

Echipele ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Bega Danzio Timişoara şi Nova Vita Târgu Mureş încearcă să obţină transferul unei dintre cele mai bune jucătoare din ţară, Ancuţa Stoenescu. Componenta lotului naţional a declarat, vineri, pentru totalbaschet.ro, că nu s-a decis dacă va evolua în ţară sau în străinătate.

Ancuţa Stoenescu nu a exclus o posibilă legitimare la o formaţie din afara României. "În primul rând îmi este foarte greu să iau o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu deoarece nu sunt încă hotărâtă sută la sută dacă am să rămân să joc în ţară sau am să plec să evoluez în străinătate", a explicat baschetbalista care sezonul recent încheiat a făcut parte din lotul formaţiei Bega Danzio Timişoara.

Jucătoarea a precizat că nu este corect ca, la ora actuală, să facă publice denumirile cluburilor care i-au oferit contracte pentru noul sezon: "Prefer să nu dau numele echipelor care sunt interesate de mine deoarece aşa mi se pare fair play, până la finalizarea discuţiilor".

Fosta echipieră a celor de la Bega Danzio a încheiat: "Am ajuns să cred că cel mai bine este să ai o singură opţiune deoarece este greu atunci cand esti pusă să alegi. Eu aş vrea să-i mulţumesc pe toţi dar, din păcate, nu pot!".

sursa foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!