Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Andrea Walker va evolua pentru CSM Satu Mare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.06.2011

După ce şi-au asigurat serviciile a trei jucătoare de top din România, Claudia Pop, Annemarie Parău şi Andreea Orosz, oficialii echipei CSM Satu Mare au reuşit să o aducă la formaţia pregătită de Dan Fleşeriu şi pe Andrea Walker, baschetbalistă care sezonul precedent a fost legitimată la Sepsi Sfântu Gheorghe. Rada Giurgiu va rămâne şi ea la gruparea ardeleană, prelungindu-şi contractul pentru doi ani.

Mai citiţi şi:

Annemarie Părău, Claudia Pop și Andreea Orosz sunt primele noutăţi de la CSM Satu Mare

Preşedintele secţiei de baschet a echipei CSM Satu Mare, Florin Mureşan, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că cel care a recomandat-o pe Walker a fost tehnicianul Dan Fleşeriu. "E o jucătoare pe care antrenorul şi-a dorit-o şi am încercat să fac tot posibilul să o aduc la Satu Mare. Ea a semnat pe doi ani şi sunt convins că ne va ajuta mult", a încheiat oficialul vicecampioanei României.

Mureşan a mai precizat, pentru totalbaschet.ro, că Andrea Walker nu va avea probleme de acomodare la noua sa echipă. "S-a înţeles foarte bine cu Annemarie Parău la Sepsi şi acest lucru o va ajuta la Satu Mare. Walker va sosi la pregătire abia la finalul lunii august deoarece evoluează într-o ligă din Satele Unite, însă nu în WNBA", a mai spus preşedintele secţiei de baschet de la CSM.

Andrea Walker a demonstrat că a fost o jucătoare constantă în campionatul recent încheiat şi, în opinia totalbaschet.ro, a fost desemnată MVP-ul sezonului regulat. În cele 18 partide disputate în campionatul intern, americanca are o medie de un duoble double pe meci: 10,1 puncte și 10,4 recuperări și un indice de eficiență de 17,7 unități pe joc.

Lotul formaţiei din Satu Mare este alcătuit, până acum, din: Annemarie Parău, Claudia Pop, Andreea Orosz, Andrea Walker, Oana Băluţă şi Rada Giurgiu. Într-o declaraţie acordată totalbaschet.ro, Amra Mehmedic a recunoscut că i-ar face plăcere să revină, din sezonul viitor, la echipa antrenată de Dan Fleşeriu.

sursa foto: sepsibc.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • nagy szimona :

    sepsi
    presiamt ca nu o sa fie o echipa atat de tare...:d

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!