Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Ashlee Roberson o înlocuieşte pe Melissa Washington la Nova Vita Târgu Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.10.2011


Pentru spectatori Ashlee Roberson este o prezenţă plăcută pe terenul de baschet

Noul sezon competiţional nu a început prea bine pentru formaţia nou promovată, Nova Vita Târgu Mureş ce şi-a impus ca şi obiectiv cupa şi campionatul. Formaţia antrenată de Stacey Nolan a pierdut la masa verde primul tur al Cupei României în faţa echipei din Alexandria, ratând din start unul dintre obiective. Etapa trecută târg-mureşencele au cedat pe teren propriu în faţa formaţiei ce are ca obiectiv o clasare între primele opt locuri, CSU Alba Iulia, iar acest rezultat negativ nu a trecut fără să lase urmări în cadrul lotului mureşean.

Americanca Melissa Washington a fost înlocuită de către Ashlee Roberson, fosta jucătoare cu care ICIM Arad a cucerit sezonul trecut Cupa, Campionatul şi Liga Europei Centrale. Astfel Roberson va face echipă cu fosta colegă Graham afându-se sub comanda aceluiaşi antrenor cu care a izbutit performanţa de la Arad, Stacey Nolan.

Stagiunea trecută Ashlee a evoluat 28 de partide în maieul galben-albastru având medii de 9.9 puncte şi 4.9 recuperări pentru un index de 9.9 unităţi la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!