Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Chrissy Givens: "Este adevărat, am semnat cu CSM Târgovişte"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.06.2011

Jucătoarea Chrissy Givens a recunoscut, pentru totalbaschet.ro, că s-a înţeles cu echipa CSM Târgovişte şi că va evolua, din sezonul următor, la gruparea din Cetatea Chindiei. Alături de baschetbalista de peste Ocean ar putea ajunge la multipla campioană a ţării noastre şi Alexandra Uiuiu, Elena Dincă, Olena Ogorodnikova, Olena Samburska şi Olena Zerzerunova.

Givens a precizat pentru totalbaschet.ro: "Este adevărat că am semnat pentru formaţia din Târgovişte". Jucătoarea a refuzat să prezinte şi alte detalii însă a recunoscut că "cel mai bine este să aşteptăm până când totul va fi gata la echipă, după care am să vă ofer şi alte informaţii legate de contract".

După turneul de promovare în Divizia A, din sezonul recent încheiat, CSM Târgovişte şi-a manifestat, la Federaţia Română de Baschet, disponibilitatea de a participa în prima ligă, la feminin. Însă oficialii acestei formaţii au spus că nu vor să ia locul nimănui ci doresc să meargă în competiţie doar dacă există un loc disponibil.

În Divizia A, în acest sezon, au promovat echipele Nova Vita Târgu Mureş şi BC Bball Sfântu Gheorghe, însă cea de-a doua grupare a fuzionat cu LMK Sepsi Sfântu Gheorghe şi au format un singur club. Până astăzi nici KSE Târgu Secuiesc şi nici Călin Cent Baia Mare, ocupantele următoarelor poziţii în clasament, nu au confirmat la FRB că doresc să evolueze în prima ligă.

Chrissy Givens are 26 de ani, 1,80 metri înălţime şi evoluează pe postul de extremă dar poate fi folosită şi ca fundaş. De-a lungul carierei, baschetbalista a mai fost legitimată la Blue Raiders Tennessee (NCAA) Phoenix Mercury şi Detroit Shock, în WNBA, iar în Europa a jucat pentru MCM Municipal Târgovişte, Minsk 2006 şi Botasspor Adana.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!