Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Cristina Bigica va juca pentru Marquette University (actualizare)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.05.2011

UPDATE, 09 mai.

Terri Mitchell, antrenoarea echipe de baschet feminin a Universităţii Marquette, a declart pentru site-ul oficial al instituţiei de învăţământ că "experienţa Cristinei în confruntările internaţionale va oferi echipei maturitate pe teren". Tehnicianul a remarcat versatilitate jucătoarei iar datorită acestui lucru o va putea folosi pe Cristina pe diferite poziţii.

"Este o învingătoare şi suntem bucuroşi să o avem la Marquette. Am ştiut din momentul în care am vizitat-o în România că se va integra perfect în familia noastră", a mai spus Terri Mitchell.

---------------------------------------------------------

Cristina Bigica va evolua pentru Universitatea Marquette.

Jucătoare, aflată în Top 15 tinere jucătoare din Europa, a decis să facă pasul spre o echipă din Statele Unite iar Universitatea aleasă este cea pe care a absolvit-o şi Dwyane Wade, superstarul echipei Miami Heat.

Cristina Bigică are 1,77 metri şi evoluează pe postul de extremă.

Până în acest moment Cristina a evoluat pentru echipa Olimpia Bucureşti.

La Turneul final U20 feminin disputat  la Bucureşti, echipa sa a câştigat titlul de campioană iar ea a fost desemnat MVP-ul competiţiei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!