Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Dan Fleşeriu: "Surprizele noastre nu se încheie aici"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.06.2011

Antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că transferul jucătoarei Andrea Walker, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, este un pas important pentru formaţia sa. "Este o achiziţie bună, care va putea să dea un plus de valoare jocului nostru sub ambele panouri. Sunt foarte optimist în ceea ce priveşte readucerea lui Teilane şi Drake, sportive cu care suntem foarte aproape sa semnăm", a precizat tehnicianul.

Mai citiţi şi:
~ Annemarie Părău, Claudia Pop și Andreea Orosz sunt primele noutăţi de la CSM Satu Mare
~ EXCLUSIV. Andrea Walker va evolua pentru CSM Satu Mare
~ Dan Fleşeriu: "Vrem să ne înscriem în EuroCup Women dar acum nu putem achita 20.000 de euro"

Dan Fleşeriu a ţinut să adauge că, din punct de vedere al achiziţiilor, "surprizele nu se încheie aici". Referitor la Rada Giurgiu, tehnicianul a completat: "Este o piesă importantă în angrenajul echipei. A progresat sezonul trecut în ceea ce priveşte apărarea în special şi am incredere că va avea mai multe minute de joc in care să demonstreze că este o jucătoare matură şi solidă".

Tehnicianul grupării ardelene este mulţumit de tot ceea ce s-a realizat, până acum, la CSM şi a lăudat modul în care noul preşedinte al secţiei de baschet, Florin Mureşan, şi-a îndeplinit sarcinile. "În felul acesta vom reuşi să păstrăm 90% din echipa din sezonul trecut, acesta fiind principala mea condiţie de a rămâne la Satu Mare. Sunt mulţumit de munca pe care o face domnul Mureşan, cel care a fost în stare să aducă la echipă primele mele opţiuni pentru jucătoarele cu care doresc să abordăm sezonul următor", a adăugat oficialul formaţiei ardelene pentru totalbaschet.ro.

Fleşeriu a încheiat pe un ton optimist: "După un sfârşit de sezon greu, în care am luat câteva decizii foarte grele şi deloc fericite în ceea ce priveşte activitatea mea, mă bucur că lucrurile la club încep să meargă din ce în ce mai bine". Lotul formaţiei din Satu Mare este alcătuit, până acum, din: Annemarie Parău, Claudia Pop, Andreea Orosz, Andrea Walker, Oana Băluţă şi Rada Giurgiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!