Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Doru Borşan: „Am să aduc la Târgu Mureş cinci americance foarte bune”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.06.2011

Preşedintele echipei Nova Vita Târgu Mureş, Doru Borşan, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că singurele achiziţii certe pe care formaţia ardeleană le-a făcut până acum sunt antrenorul Stacey Nolan şi jucătoarea Cherisse Graham, ultima fostă componentă a celor de la BC ICIM Universitatea „Vasile Goldiş” Arad.

Doru Borşan a mai precizat, pentru totalbaschet.ro, că la Nova Vita va sosi şi Judit Ujvary, secretarul general al Federaţiei de Baschet din Austria, care a semnat deja cu echipa de pe Mureş. „Cred că este o achiziţie foarte bună şi asta arată clar că tindem spre un club profesionist. Pe mine m-a uimit faptul că Ujvary a renunţat la Austria pentru a veni să lucreze în ţara noastră deoarece consider că acolo civilizaţia este cu zeci de ani înainte”, a adăugat preşedintele grupării din Târgu Mureş.

Judit Ujvary ar putea fi manager general, consilier sau chiar antrenor secund, în funcţiile de discuţille pe care cele două părţi urmează să le aibe în zilele următoare, potrivit spuselor oficialului de la Nova Vita.

Referitor la transferuri, Doru Borşan are propria sa politică: „Nu neg că am vorbit cu baschetbaliste importante din ţară, însă am să iau cinci jucătoare din Statele Unite, toate foarte bune, la care vom adăuga românce care vor să vină la Nova Vita pe un contract serios, conform cu valoarea lor”.

Întrebat pe cine doreşte să mai aducă la formaţia ardeleană, Borşan a completat: „În primul rând aş vrea să calmez puţin spiritele deoarece s-a dus zvonul că aici, la Târgu Mureş, s-a descoperit petrolul. Eu vreau să plătesc jucătoarele profesionist, pe măsura valorii lor şi nu pe nişte contracte mari, peste cele de pe piaţă”.

Borşan a mai adăugat că fostul arbitru Mihai Săndulache este omul care l-a sfătuit în privinţa achiziţiilor. „Mihai este pe post de consilier, m-a ajutat foarte mult, însă urmează să vedem ce rol va avea el în club”, a încheiat preşedintele echipei Nova Vita Târgu Mureş.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pistabacsy :

    felicitari
    bravo domne,pe mine m-ai convins,o noua viataIar ultima,aia cu consilierul,aia e cea mai buna.

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!