Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Florin Mureşan: "FIBA Europe a primit o scrisoare de garanţie din partea Primăriei"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.06.2011

Preşedintele secţiei de baschet din cadrul clubului CSM Satu Mare, Florin Mureşan, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că speră ca formaţia ardeleană să evolueze în EuroCup Women şi nu în Liga Europei Centrale. Oficialul a mai precizat faptul că primarul din Satu Mare a trimis la FIBA Europe o scrisoare prin care garantează că există bugetul necesar participării în cupele europene.

Mai citiţi şi:

Dan Fleşeriu: "Vrem să ne înscriem în EuroCup Women dar acum nu putem achita 20.000 de euro"

Mureşan a subliniat că Primăria nu poate achita către FIBA Europe garanţia de 20.000 de euro, impusă echipelor care participă în EuroCup Women. "Noi i-am explicat domnului Radu Drăgănescu şi Federaţiei Române de Baschet faptul că nu putem vira acei bani în contul forului internaţional. În România, cluburile de drept public nu au baza legală pentru a ţine blocată această sumă, chiar dacă ar primi sponsorizare", a completat Florin Mureşan.

Oficialul formaţiei din Satu Mare a adăugat: "Am trimis scrisoarea de garanţie semnată de primar prin care Primăria şi Consiliul Local garantează că avem buget suficient de participare şi că vom putea să achităm la timp toate taxele aferente impuse de FIBA Europe".

Înscrierea pentru competiţiile organizate de FIBA Europe, din partea FRB, s-a încheiat pe data de 9 iunie, iar cea din partea cluburilor va lua sfârşit pe data de 16 iunie, astfel că oficialii echipei CSM Satu Mare mai speră la o soluţie de compromis din partea forului internaţional.

Secretarul general adjunct din cadrul Federaţiei Române de Baschet, Radu Drăgănescu, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că echipa CSM Satu Mare nu poate evolua decât în Liga Europei Centrale, dacă nu va achita garanţia de 20.000 de euro către FIBA Europe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!