Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Florin Nini: "Eu încă sunt antrenorul Stelei. Nu am discutat nimic cu CSM Târgovişte"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.06.2011

Antrenorul echipei Steaua Turabo Bucureşti, Florin Nini, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că nu a existat nicio discuţie între domnia sa şi oficiali ai formaţiei CSM Târgovişte, după cum a relatat mass media locală. Tehnicianul a precizat faptul că încă se află sub contract cu formaţia din Capitală.

Florin Nini este de părere că nu este corect să se scrie în presă lucruri neadevărate. "Mulţi m-au pus antrenor la diferite echipe fără să aibă o discuţie concretă cu mine. Acest lucru poate fi declarat doar atunci când există ceva real, nu şi în acest caz. Eu încă sunt la Steaua şi aştept rezolvarea problemelor financiare de aici. Dacă acestea nu vor fi soluţionate abia atunci mă voi îndrepta către un alt club", a punctat tehnicianul.

Referitor la articolul din ediţia online a cotidianului Jurnal de Dâmboviţa, în care este specificat faptul că "cei de la CSM îl curtează acum pe Florin Nini, în prezent antrenorul secund al celor de la Steaua", Florin Nini a adăugat: "Ei poate au intenţia să vorbim, nimic mai mult. Eu cred că este o supozitie a presei de acolo. Din câte ştiu eu echipa din Târgovişte nici nu are un loc asigurat în Divizia A, la ora actuală".

După turneul de promovare în Divizia A, CSM Târgovişte şi-a manifestat, la Federaţia Română de Baschet, disponibilitatea de a participa în prima ligă, la feminin. Însă oficialii acestei formaţii au spus că nu vor să ia locul nimănui ci doresc să meargă în competiţie doar dacă există un loc disponibil.

În Divizia A, în acest sezon, au promovat echipele Nova Vita Târgu Mureş şi BC Bball Sfântu Gheorghe, însă cea de-a doua grupare a fuzionat cu LMK Sepsi Sfântu Gheorghe şi au format un singur club. Până astăzi nici KSE Târgu Secuiesc şi nici Călin Cent Baia Mare nu au confirmat la FRB că doresc să evolueze în prima ligă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!