Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Florina Diaconu: "Nu am semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.06.2011

Coşghetera primei ligi feminine în sezonul precedent, jucătoarea Florina Diaconu, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că nu a semnat cu nicio echipă din ţară, deşi mai multe surse din lumea baschetului au dat-o ca şi transferată la Sepsi Sfântu Gheorghe. După excelentul campionat recent încheiat, fostul fundaş de la Rapid Bucureşti ar putea ajunge şi la nou-promovata Nova Vita Târgu Mureş dar şi la ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad.

Florina Diaconu a precizat, pentru totalbaschet.ro, că se află în tratative cu mai multe echipe din ţară. "Nu am semnat cu Sepsi, sunt doar zvonuri. Este adevărat, sunt în negocieri cu câteva cluburi, însă nu am stabilit nimic concret până acum. Nu ştiu încă unde voi merge din ediţia următoare de campionat", a încheiat fosta componentă a formaţiei Rapid Bucureşti.

În ianuarie 2011, echipa ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad a dorit să o aibe în lot pe baschetbalista din Capitală, însă acest transfer nu a mai fost realizat. Bursa zvonurilor spune despre Florina Diaconu că are şanse foarte mari să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie la care jucătoarea a mai fost legitimată.

În campionatul recent încheiat Florina Diaconu a evoluat în 28 de meciuri, toate pentru Rapid Bucureşti, şi a avut medii de 21,4 puncte, 7,2 recuperări şi 3,9 pase decisive pe joc, pentru un indice de eficienţă de 19,9 unităţi per partidă. Diaconu are 1,70 metri înălţime şi este în vârstă de 29 de ani şi a disputat, de-a lungul carierei, partide pentru Olimpia şi Rapid Bucureşti, CET Govora şi LMK Sfântu Gheorghe.

Foto flash: Balazs Gyurko 

3 comentarii la aceasta stire:
  • lorand :

    Flori
    Haide la Sepsi unde ai fost iubita!:) Chiar daca stim ca ai avut niste conflicte cu Ildi, se poate uita.

    cu 12 ani în urmă (20.06.2011) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Diaconu
    Haide mai bine la ICIM Arad , unde vei avea ocazia să câştigi trofee, să joci in cupele europene, unde la Sepsi nu vei putea daca vei merge acolo.Suporterii arădeni de aşteaptă cu drag.

    cu 12 ani în urmă (20.06.2011) Raspunde
  • szimona nagy :

    flori:)
    haide la sepsi....noi te-am iubit si te vom iubii in continuare:!Suporterii de la SEPSI te astepta cu mainile intinse;)

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!