Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Florina Diaconu nu va mai evolua pentru Rapid București

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

Antrenorul echipei Rapid București, Dan Militaru, a confirmat, joi, pentru totalbaschet.ro, faptul că jucătoarea Florina Diaconu (foto), coșgheterul primei ligi feminine, nu va mai evolua pentru formația din Capitală. Sportiva este însărcinată și urmează să se retragă din activitate pentru câteva luni.

Mai citiți și:

Statistică: Florina Diaconu rămâne lider la puncte marcate într-un meci în prima ligă

Stacey Nolan: ”Rapid a pierdut o jucătoare importantă”

Tehnicianul grupării din Capitală a mai spus, însă, că jucătoarea se antrenează și evoluează cât timp va avea undă verde de la medic. ”Flori Diaconu chiar astăzi (n.a. - joi) a fost la un control medical. Nu știu cât timp mai poate să mai intre în meciuri, totul depinde numai de decizia doctorului. În limita posibilităților Flori vine și se antrenează, însă nu știu dacă va mai risca”, a completat Dan Militaru pentru totalbaschet.ro.

Antrenorul echipei Rapid București a precizat: ”În astfel de momente, baschetul trece pe planul al doilea. Trebuie să fim realiști, sănătatea Florinei este pe primul plan”. Întrebat dacă jucătoarea va evolua, sâmbătă, în meciul de campionat cu ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Dan Militaru nu a putut da un răspuns exact.

Florina Diaconu este liderul la zi în clasamentul coșgheterilor Diviziei A1, la feminin. Jucătoarea a marcat, în această ediție de campionat, 38 de puncte în partida dintre Rapid și Sportul, scor 81-66. Diaconu are o medie de 19,5 puncte, 6,3 recuperări și 3,3 pase decisive pe meci, totalizând un indice de eficiență de 16,1 unități pe joc.

Actuala echipieră a Rapid București, Florina Diaconu, a mai fost legitimată la echipele Olimpia București, LMK Sepsi Sfântu Gheorghe și CET Govora. În vârstă de 29 de ani, Diaconu are 1,72 metri înălțime și evoluează pe postul de fundaș. În meciurile echipei naționatle, potrivit fibaeurope.com, jucătoarea are o medie de opt puncte și trei pase decisive pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!