Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Gabriel Boriga: "Articolele din Jurnalul de Dâmboviţa sunt o campanie de denigrare la adresa mea"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
22.06.2011

Preşedintele fostei echipe MCM Târgovişte, Gabriel Boriga, actualul primar al municipiului din Cetatea Chindiei, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că articolul apărut în cotidianul "Jurnalul de Dâmboviţa", în care este specificat faptul că "Boriga nu e străin de formaţia de baschet din localitate" este unul complet neadevărat.

Gabriel Boriga a precizat, pentru totalbaschet.ro, că articolele din acest cotidian local sunt venite "pe surse" din partea principalului rival la postul de edil al municipiului Târgovişte. "Toată lumea trebuie să ştie că Jurnalul de Dambovita este oficiosul de presă al PSD Dâmboviţa, ziar patronat de contracandidatul meu la alegerile din 2008, din partea acestui partid, Teodor Vasiliu, pe care l-am învins zdrobitor cu 58 de procente la 14, din primul tur", a spus preşedintele MCM Târgovişte.

Primarul municipiului Târgovişte a adăugat: "Începând cu a doua zi de la pierderea alegerilor, Vasiliu şi trustul de presă pe care-l patronează, au demarat o campanie de denigrare aproape zilnică atât a mea, ca primar şi preşedinte de club cât şi a echipei de baschet, multiplă campioană naţională. Totul a culminat cu atacurile personale la adresa soţiei mele, care practic a fost izgonită din Târgovişte, baschetbalistic vorbind, şi supusă unor denigrări personale de cea mai joasă speţă".

În final, Gabriel Boriga este de părere că "acum concluziile ar putea fi trase de fiecare persoană în parte care citeşze cotidianul Jurnal de Dâmboviţa".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!