Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Marcel Urban: "Suntem pe punctul de a o aduce şi pe Alexandra Cutaş"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.06.2011

Managerul general al echipei ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că gruparea ardeleană o va avea în lot, din sezonul viitor, şi pe Alexandra Cutaş. Oficialul formaţiei de pe Mureş a precizat că cele două părţi s-au înţeles asupra contractului şi că, până la finalul săptămânii, se vor semna şi actele.

Mai citiţi şi:

VIDEO. Monica Brosovsky Boriga a ales să continue la Arad

Urman a mai spus, pentru totalbaschet.ro, că Alexandra Cutaş este noua achiziţie a ardelenilor. "Am stabilit termenii şi urmează doar semnătura jucătoarei. Trăiesc cu speranţa că nu ne-o vor lua alţii înainte", a completat managerul general de la ICIM.

Oficialul echipei ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" a mai declarat referitor la Cutaş: "O cunoaştem foarte bine deoarece a mai evoluat pentru ICIM. Până sâmbătă sperăm să avem şi semnătura jucătoarei".

Alexandra Cutaş a evoluat, sezonul precedent, pentru echipele Politehnica Naţional Iaşi şi CST Alexandria. De-a lungul carierei, baschetbalista a mai fost legitimată la Olimpia Bucureşti, SCM CSS Craiova şi ICIM Arad. În campionatul recent încheiat, Alexandra Cutaş a avut medii de 9,2 puncte, 3,5 recuperări şi 2,8 pase deisive pe meci.

ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" a mai obţinut semnăturile jucătoarelor Monica Brosovsky Boriga şi Larisa Toma. Managerul Marcel Urban a promis că formaţia din Arad se va lupta, şi în acest sezon, la titlu lucru care înseamnă "cât mai multe sportive de valoare la ICIM". Tot la gruparea din Arad au mai rămas şi Bianca Urban, Adela Mercea şi Diana Moraru.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Jordan23 :

    Da?
    Wow! Se lauda de parca ar aduce-o pe Diana Taurasi si i-ar ridica si suspendarea pentru dopaj.

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!