Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Radu Drăgănescu: "Campioana României ar fi putut evolua în Euroligă"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.06.2011

Prima opţiune pentru campioana României, în cupele europene, în acest sezon, a fost Euroliga feminină, după cum a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, secretarul general adjunct al FRB, Radu Drăgănescu. Oficialul a mai spus că doar ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad a avut acest drept, după finala câştigată cu CSM Satu Mare.

Mai citiţi şi:

Carmen Tocală: "Nu ierarhia campionatului intern îţi dă posibilitatea să evoluezi în Euroligă"

Marcel Urban: "Nu vom participa în Euroligă. Nu putem asigura un buget de 800.000 de euro"

Drăgănescu a explicat condiţiile în care formaţia ardeleană s-ar fi putut înscrie în cea mai importantă competiţie inter-cluburi: "Noi am avut un wild card în Euroligă pentru campioana României, însă gruparea din Arad, câştigătoarea campionatului, ne-a informat că nu se poate înscrie în această competiţie, fiind vorba de un buget mult prea mare".

În aceste condiţii echipa ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad s-a orientat către Liga Europei Centrale, competiţie în care urmează să se mai înscrie alte două reprezentante ale României: CSM Satu Mare şi Bega Danzio Timişoara.

"Şi în 2010 am mai avut un wild card pentru MCM Târgovişte şi tot pentru Euroligă. Atunci a fost vorba de o excepţie a oficialilor acestei competiţii deoarece formaţia din ţara noastră era o echipă foarte puternică, fiind în primele opt cluburi din EuroCup Women în acel sezon", a încheiat Radu Drăgănescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!