Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Radu Drăgănescu: "CSM Satu Mare va participa în Liga Europei Centrale"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.06.2011

Secretarul general adjunct din cadrul Federaţiei Române de Baschet, Radu Drăgănescu, a declarat, marţi, pentru totalbaschet.ro, că formaţia din Satu Mare a informat forul de specialitate din ţara noastră de faptul că nu poate achita garanţia de 20.000 de euro pe care o impune FIBA Europe pentru o eventuală participare în cupele organizate de acest for.

Drăgănescu a precizat, pentru totalbaschet.ro, că până acum nu a existat o asmenea prevedere în privinţa formaţiilor feminine. "Este pentru prima dată când se impune această măsură şi la echipele feminine. Fiind un club bugetar, CSM Satu Mare nu poate depune această garanţie la FIBA Europe. Ei ne-au trimis o hârtie de inscriere în cupele europene şi ne-au spus ca nu pot participa în EuroCup Women, din cauza celor 20.000 de euro, urmând să se înscrie în Liga Europei Centrale", a spus secretarul general adjunct din cadrul FRB.

Oficialul federaţiei de specialitate din ţara noastră a mai completat: "Înscrierea pentru competiţiile organizate de FIBA Europe, din partea FRB, s-a încheiat pe data de 9 iunie, iar cea din partea cluburilor va lua sfârşit pe data de 16 iunie".

Întrebat dacă CSM Satu Mare mai are şanse de a evolua în EuroCup Women, dat fiind faptul că echipele mai au un termen de câteva zile, Radu Drăgănescu a încheiat: "Numai dacă vor achita garanţia de 20.000 de euro, altfel nu există cale legală. Cum acest lucru este, deocamdată, imposibil de realizat pentru acest club, atunci se vor orienta către Liga Europei Centrale".

Radu Drăgănescu a mai precizat că alte două formaţii din ţara noastră sunt decise să se înscrie în Liga Europei Centrale, acestea fiind ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad şi Bega Danzio Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!