Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Sepsi Sfântu Gheorghe este foarte aproape de a se retrage din Divizia A

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2011

Partida dintre BC Sepsi Sfântu Gheorghe şi CST Alexandria, contând pentru etapa a III-a a Diviziei A feminine de baschet ar putea să nu se desfăşoare datorită problemelor financiare prin care trece gruparea din judeţul Covasna. Autorităţiile locale par a nu mai dori să acorde sprijin financiar echipei prim divizionare, iar în acest caz conducerea clubului se află în imposibilitate de a achita baremul pentru găzduirea unui joc pe teren propriu fapt ce duce la pierderea confruntării cu 20-0.

Pentru a afla mai multe informaţii despre situaţia din Sfântu Gheorghe, Total Baschet a luat legătura cu antrenorul Attila Vereş care ne-a declarat că echipa pare a fi a "nimănui", iar dacă situaţia actuală persistă formaţia s-ar putea retrage din campionat. Tehnicianul originar din Târgu Mureş afirmă că în acest moment clubul nu dispune de banii necesari pentru a găzdui un meci de baschet, iar la Sibiu baremul de arbitraj a fost achitat de către federaţie.

Sunt mai multe probleme de ordin financiar. S-ar putea ca meciul de sâmbătă să nu mai aibe loc. Noi la Sibiu nu am avut bani să plătim arbitrajul, iar acum jucăm acasă şi suntem din nou în imposibilitatea de a plăti arbitrajul şi tot ce înseamnă un meci de baschet. Totul se ridică la 18-19 milioane şi noi nu dispunem de această sumă. La Sibiu a plătit federaţia pentru noi. Nu ştiu care este soarta echipei. Dacă nu avem bani de a susţine meciul atunci vom pierde cu 20-0, nu avem încotro. Iar dacă situaţia nu se rezolvă putem să ne retragem din campionat.

Attila ne-a declarat că deşi echipei i-a fost promisă o sumă de bani până pe 15 septembrie, aceştia nu au fost alocaţi nici până în ziua de azi.

Nu s-a retras niciun sponsor doar că banii care au fost promişi din partea judeţului şi a oraşului nu au mai fost alocaţi. Din păcate nu putem vorbi cu nimeni. Nimeni nu ne dă un răspuns concret dacă se mai doreşte sau nu echipa. Au fost promişi nişte bani maxim până în 15 septembrie şi deja suntem pe 13 octombrie şi nici nu se aude de o eventuală sumă de bani. Situaţia e penibilă, echipa practic nu e a nimănui.

Nici jucătoarele nu au mai putut fi plătite iar una dintre sportivele americance şi-a manifestat intenţia de a se întoarce în SUA.

Sunt probleme şi cu jucătoarele, sunt foarte supărate. Una dintre americance şi-a manifestat intenţia să plece acasă şi noi nu o putem reţine dacă nu sunt bani.

În final tehnicianul a făcut haz de necaz afirmând că echipa nu are bani nici de a porni pe jos pentru a evolua în etapa a 4-a la Satu Mare.

Acum ca acum, când jucăm acasă, însă vine deplasarea şi nu avem bani nici să pornim pe jos. Poate dacă am porni acum am ajunge până etapa viitoare la Satu Mare.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a clasat sezonul trecut pe treapta a 3-a a podiumului Diviziei A feminine de baschet.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pesekattila :

    pacat
    Ar fi o mare pierdere, daca echipa Sepsi ar ajunge la solutia de retragere. Este o echipa simpatica cu o galerie de nota 10. Spun asta, desi am avut meciuri incinse cu echipa Sepsi. Autoritatile ar fi bine sa se uite mai bine unde da bani si unde nu. Nu cunosc situatia bugetului local si judetean, insa o echipa, cu o istorie mica, dar cu un palmares impresionant, merita un efort. HAJRÁ NEKTEK!!!! in rest: HAI CSM SM!!!!!!

    cu 12 ani în urmă (14.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!