Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Sonia Ursu revine în România. A semnat cu Olimpia Brașov

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.02.2014

Prim-divizionara feminină, Olimpia CSU Brașov a reușit să realizeze un transfer important pentru Liga Națională de baschet feminin.

Una dintre cele mai de perspectivă jucătoare de baschet din România, Sonia Ursu a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului cu gruparea de sub Tâmpa. Sportiva în vârstă de 21 ani, a evoluat ultima oară în Coreea de Sud pentru Woori Bank Hansae, formație cu care a cîştigat campionatul şi Cupa Coreei, dar şi Cupa Asiei. Aceasta a evoluat în 2013 pentru naționala U20 a României, la Campionatul European U20 din Bulgaria. Reprezentativa condusă de Dan Fleșeriu s-a clasat pe ultima poziție a clasamentului, fără nicio victorie acumulată.

Se pare că Sonia Ursu ar fi avut mai multe oferte foarte tentante de la echipe importante din România, care îi şi ofereau salarii consistente, se pare că ea a ales Braşovul, pentru a juca sub comanda lui Dan Calancea, chiar dacă la Olimpia va primi un salariu mai mic. Din unele informaţii venite din presa braşoveană, neconfirmate de sursele Total Baschet, aceasta a primit o ofertă din partea vicecampioanei României, CSM Târgovişte care i-a propus jucătoarei un salariu de 2500 de euro, dar a declinat-o.

După 16 etape scurse din Liga Națională de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov se situează pe locul al 7 le-a, cu 9 succese și 7 înfrângeri acumulate.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbasket :

    Sonia Ursu?cine?
    E de rasul lumii aceasta jucatoare,care acum ceva timp,injura si facea in toate felurile Federatia Romana de Baschet!O jucatoare care nu-si stie de lungul nasului,cu un caracter infect!2500 de euro poate primea daca se dezbraca pt ceva reviste de fashion,in niciun caz de la Targoviste,care nici macar n-a avut nevoie de serviciile ei si de caracterul ei!

    cu 10 ani în urmă (06.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    a
    nu mai fiti asa suparati ca v-a refuzat si nu a venit la echipa voastra.
    afirmatia despre caracterul ei vorbeste exclusiv despre caracterul dvs nicidecum despre cel al Soniei.

    cu 10 ani în urmă (07.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    @bbal
    si,mai poti pupa in bas ? no offence

    cu 10 ani în urmă (08.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!