Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Surse: Petru Eleş va merge la San Antonio Silver Stars

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
17.06.2011

Fostul manager al echipei CSM Stau Mare, Petru Eleş, va lua o decizie asupra carierei sale profesionale după Campionatul European feminin din Polonia, informează totalbaschet.ro citând surse apropiate oficialului ardelean. Eleş ar putea reveni la impresariat sau există posibilitatea de a continua la o formaţie de prima ligă din România.

Petru Eleş va ajunge, după Eurobasket 2011, în Statele Unite, acolo de unde a primit o invitaţie de a participa la antrenamentele echipei San Antonio Silver Stars. Din sursele totalbaschet.ro, fostul manager al echipei CSM Satu Mare va merge în Texas pentru a onora invitaţia antrenoarei secunde a grupării de peste Ocean, Vickie Johnson.

Timp de aproape două săptămâni, Petru Eleş va fi în preajma antrenorilor şi managerilor echipei San Antonio Silver Star, formaţie neînvinsă după trei partide disputate în sezonul regulat al WNBA. După ce va reveni în ţară, Eleş va decide dacă va rămâne la o grupare din Divizia A sau dacă va continua ca impresar FIBA, licenţa urmând să-i fie acordată la cerere.

Fostul manager general al grupării din Satu Mare nu a putut fi contactat pentru o declaraţie oficială. Cu Petru Eleş în conducere, clubul ardelean a obţinut, sezonul trecut, locul al doilea în prima ligă feminină, după ce a pierdut finala cu ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!