Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Tocală: "Nu am declarat nimic pentru MEDIAFAX"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2011

Agenţia de ştiri MEDIAFAX a publicat în cursul zilei de luni o declaraţie a preşedintei Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, în legătură cu situaţia echipelor promovate în Divizia A feminină de baschet. În respectiva declaraţie, preluată de către site-ul gsp.ro, Tocală afirmă faptul că în urma fuzionării dintre cele două echipe din Sfântu Gheorghe a rămas un loc liber în Divizia A, iar acesta ar putea fi ocupat de către MCM Târgovişte.

Întrebată de către totalbaschet.ro, cum e posibil ca MCM Târgovişte, o echipă ce nu a participat în Divizia B feminină de baschet să promoveze în Divizia A, Tocală a afirmat faptul că ea nu a declarat nimic pentru MEDIAFAX, fiind în ultima perioadă plecată din ţară, iar formaţia ce a primit dreptul de promovare, în urma fuzionării, este cea din Târgu Secuiesc.

Nu am dat nicio declaraţie pentru MEDIAFAX, am fost plecată în ultima vreme din România nu aveam cum să declar nimic. Având în vedere faptul că CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe a fuzionat cu LMK Sfântu Gheorghe, în acest moment sunt două echipe promovate, Târgu Mureş şi Târgu Secuiesc. Dacă una dintre aceste echipe nu îşi doreşte sau nu poate să ia parte la sezonul 2011/2012 al Diviziei A feminine de baschet atunci va fi înlocuită. Sunt două echipe care solicită înscrierea în Divizia A feminină de baschet, MCM Târgovişte şi MC Cluj-Napoca.

Însă înainte de 8 iulie nu ne putem pronunţa. Între 1-8 iulie vor avea loc înscrierile, tragerea la sorţi şi atunci vom vedea dacă este loc pentru cele două formaţii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!