Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Zoran Visic: "Am semnat pe doi ani cu ICIM Arad"

totalbaschet.ro, Foto: Mihai Liţiu

totalbaschet.ro, Foto: Mihai Liţiu
13.05.2011

Joi seară, mai exact la ora 20:00, antrenorul de origine sârbă, Zoran Visic, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu campioana en-titre în baschetul feminin, ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad. Sârbul a mai prăgătit formaţia arădeană în stagiunea 2001-2002, clasându-se la finalul sezonului pe a doua treaptă în ierarhia generală, devenind vice-campion al României. Visic a antrenat în cariera sa echipele UMMC Ekaterinburg, Vojvodina Nis Gas Novi Sad, Crvena Zvezda Beograd, KK Mladost Zemun şi Hemofarm Stada Vrsac. Cu formaţia UMMC Ekaterinburg a cucerit Euroliga în sezonul 2002/2003.

Totalbaschet.ro a stat de vorbă, în exclusivitate, cu antrenorul ce l-a înlocuit pe Stacey Nolan, Zoran Visic, sârbul declarând că a ales Aradul deoarece a rămas în relaţii foarte bune cu conducerea clubului la cârma căruia a fost în urmă cu zece ani. De asemenea, acesta a afirmat faptul că începând de mâine, la ICIM Arad vor debuta pregătirile pentru următorul sezon.

De ce aţi ales ICIM Arad?
După cum bine ştiţi, acum zece ani, mai exact în 2001 am fost la Arad şi am antrenat-o pe ICIM. A fost o experienţă frumoasă, a fost un sezon plăcut acela în care am antrenat ICIM-ul. Astfel, de-a lungul anilor am ţinut legătura cu conducerea clubului, am rămas în relaţii foarte bune, iar tocmai de aceea am ales Aradul. De asemenea, aici la Arad sunt foarte aproape de casă, de Serbia.

Pentru cât timp aţi semnat şi care sunt obiectivele echipei în sezonul următor?
Am semnat un contract valabil pe doi ani cu ICIM. Referitor la obiectivele echipei, după cum bine ştiţi Aradul este o echipă de top în baschetul feminin românesc şi în fiecare sezon toată lumea se aşteaptă ca ICIM-ul să fie campioană. Mai ales în sezonul viitor, având în vedere realizările echipei de sezonul trecut care s-a dovedit a fi unul prolific pentru Arad.

Aveţi în vizor jucătoare cu care aţi mai lucrat până acum la fostele echipe?
Da, bineînţeles, însă deocamdată doresc să începem prin a negocia cu sportivele de origine română. Avem nevoie de jucătoare românce bune pentru a face performanţă. Astfel, începând de mâine putem începe pregătirile pentru sezonul următor. Acum depinde de noi, de celelalte echipe, să vedem cum vom rezolva acest aspect. Oricum din câte ştiu eu jucătoarelor din România le-ar face plăcere să joace aici, pentru Arad. Această echipă a avut mereu jucătoare românce foarte bune, de echipa naţională, şi de aceea la Arad vor sosi doar jucătoare de clasă înaltă(high level class players).

Totalbaschet.ro l-a contactat şi pe managerul arăndenilor, Marcel Urban, care ne-a declarat următoarele:

Ne bucurăm că am semnat cu Zoran Visic, acesta fiind cea mai bună soluţie pentru noi, în momentul actual. Este un antrenor de renume internaţional, are experienţă şi o carte de vizită impresionată. Sârbul a fost de mult timp în vederile noastre, mai ales pentru că acesta cunoştea oraşul şi obiectivele noastre, având în vedere că a antrenat Aradul în urmă cu zece ani. Vom vedea în perioada următoare pe cine vom miza, însă acest lucru depinde de buget, iar în funcţie de lot vom stabili obiectivele echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!