Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Executorii judecătorești au pus din nou poprire pe conturile CSM Satu Mare pentru peste 35.000 euro

Baschet .ro

Baschet .ro
29.11.2019

Executorii judecătorești au pus din nou poprire pe conturile CSM Satu Mare pentru peste 35.000 euro

Necazurile nu s-au încheiat pentru vicecampioana României la baschet feminin. Conturile bancare ale Clubului Sportiv Municipal Satu Mare sunt din nou poprite de executorii judecătorești, de această dată pentru suma de peste 35.000 de euro, bani datorați fostului tehnician Jose Araujo ca urmare a deciziei Curții de Apel București care a constatat că antrenorul portughez a fost concediat nelegal de Vasile Fogel în anul 2017.

Conform unei adrese din partea Băncii Transilvania, conturile grupării sătmărene au fost blocate din data de 08.11.2019 pentru suma de peste 35.000 de euro. Aflată la final de an calendaristic, cu bugetul la limită, CSM Satu Mare ar rămâne cu datorii la actualii sportivi dacă i-ar achita datoria lui Jose Araujo. Prin urmare Clubul Sportiv Municipal refuză să achite banii către tehnicianul portughez. Cu toate că decizia Curții de Apel este definitivă și irevocabilă, gruparea sătmăreană se folosește de un artificiu juridic pentru a împinge plata în anul 2020, însă acest artificiu are un preț destul de scump ce va fi achitat în final buzunarul cetățenilor sătmăreni. Asta deoarece fiecare zi de întârziere în plată îi aduce în buzunarul lui Araujo câte 15 euro, conform clauzelor contractuale, adică 450 de euro pe lună. Doar din momentul pronunțării hotărârii și până în prezent, pentru pasivitatea sa în raport cu respectarea hotărârii, CSM Satu Mare trebuie să-i mai plătească lui Araujo 2.250 euro.

Cazul Jose Araujo nu este ultimul pentru CSM Satu Mare, clubul a mai fost acționat în judecată de către două foste sportive, iar alte patru litigii se află în continuare pe rolul Judecătoriilor din Cluj-Napoca și Satu Mare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    Vai,vai
    Pacat de aceasta echipa buna,ca are conducere slaba.Se pricepe mai mult la contestatii,in loc se creeze conditii de joc jucatoarelor si sa respecte antrenorii. In persoana lui Arajuo satmarencele au avut cel mai antrenor din istoria lor,pacat ca Muresan a gonit-o si nu a respectat conditiile contractului si acum pierd.Practic de mult trebuia sa achite acesti bani,dar ce inseamna sa nu ai onoare,bun simti si respect fata de clauzele asumate si acceptate.Domnule Muresan,nu distrugeti echipa ! Ori vedeti-va de treaba intr-un mod serios ori plecati si lasati echipa sa-si vada de drumul lor intr-o atmosfera de liniste si stabilitate.

    cu 4 ani în urmă (02.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!