Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

F4. Jelena Antic: „Vom lupta din greu şi cred că putem să ne calificăm"

Eduard Popa

Eduard Popa
05.02.2016

 Sâmbătă CSU Alba Iulia va juca în semifinalele Cupei României în compania lui Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, într-o reeditare a finalei de anul trecut câştigată de elevele lui Zoran Mikeş. Una dintre cele mai în formă jucătoare ale albiuliencelor, Jelena Antic, ne-a vorbit despre partida cu Sepsi şi despre parcursul de până acum al echipei sale.

Întrebată cu privire la prestaţia echipei sale în LNBF, Antic s-a arătat mulţumită de locul 3 ocupat de CSU Alba Iulia al sfârşitul sezonului regulat.

Pot spune că suntem destul de mulţumite de locul pe care îl ocupăm în clasament. Eu, personal, cred că am avut unele momente de slăbiciune care ne-au oprit să ajungem pe o treaptă mai sus, pe locul secund. Dar suntem  satisfăcute cu rezultatele noastre de până acum şi sper că vom continua să câştigăm meciuri până ajungem în finala Ligii.

Cu privire la meciul din Cupa României cu Sepsi SIC, jucătoarea celor de la CSU ne-a declarat că va fi un meci dificil, dar nu imposibil de câştigat.

Pot spune că meciul din Cupă cu Sfântu Gheorghe va fi unul dintre cele mai grele din acest sezon, atât din punct de vedere al angajamentului fizic, cât şi mental. Evident Sepsi este cea mai bună echipă din Ligă, dar nu este un lucru imposibil să câştigăm împotriva lor. De fapt vom lupta din greu şi cred că putem scoate un rezultat pozitiv. O să dăm 110% pe teren şi vom spera la ce este mai bun. Este un singur meci, nu ştii niciodată.  

De asemenea, Antic s-a arătat încântată de faptul că va face parte din All Star Game-ul LNBF, dar a declarat că toată atenţia sa va fi îndreptată către meciul de sâmbătă.

În 19 partide din LNBF, Jelena Antic a adunat o medie de 12,6 puncte, 6 recuperări, 3,7 pase decisive şi 1,7 intercepţii, pentru un indice al eficienţei de +16,3.

CSU Alba Iulia va întâlni mâine Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, de la ora 13:45, în semifinalele Cupei României. Turneul final se va desfăşura la Braşov. În cealaltă semifinala vor juca gazdele de la Olimpia CSU cu cei de la Phoenix Galaţi.  

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!