Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

F4. Mihai Silvășan: „Vorbim de o singură partidă, pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate”

F4. Mihai Silvășan: „Vorbim de o singură partidă, pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate”

Chiar dacă U-BT Cluj-Napoca s-a impus în precedentele două întâlniri din acest sezon, SCM Timișoara este o formație bună, care a demonstrat de-a lungul anului că este capabilă de un joc excelent.

Prin urmare, Mihai Silvășan este precaut înaintea confruntării pe care echipa sa o va avea cu trupa bănățeană, în semifinalele Cupei României. Antrenorul clujenilor își dorește multă seriozitate, concentrare și intensitate de la elevii săi, acestea fiind necesare pentru ca U-Banca Transilvania să obțină calificarea în finală.

Va fi un meci cu un adversar imprevizibil, care mizează pe jucători capabili să facă diferența. Mă refer la Troy Franklin. Au făcut meciuri foarte bune în acest sezon și au demonstrat că pot să învingă pe oricine. Vorbim de o singură partidă, pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate, să dăm dovadă de concentrare și intensitate foarte bună. Evident, la final vrem victoria și calificarea în finală”, conform u-bt.ro.

Partida dintre cele două grupări are loc duminică, 9 februarie, de la ora 17:45, în direct pe Digisport 4.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!